Tic Watch S2 Glacier Android Watch - Elektronikë
Tic Watch S2 Glacier Android Watch - Elektronikë
€ 139,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Android Watch
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Tic
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20895
Offer ID #20895

Dimensions (mm): 46.6 x 51.8 x 12.9

Colors: Midnight, Glacier

Watch Case: Polyamide & glass fiber

Watch Strap: Silicone (interchangeable), 22mm

Operating System: Wear OS by Google™

AI Technology: Google Assistant™, Mobvoi TicMotion

Phone Compatibility: Android, iPhone

Platform: Qualcomm® Snapdragon Wear™

Display: 1.39" AMOLED (400 x 400 px)

Connectivity: Bluetooth v4.1, WiFi 802.11 b/g/n

GPS: GPS + GLONASS + Beidou

Sensors: Accelerometer, gyroscope,

heart-rate sensor,

low latency off-body sensor

Tic Watch S2 Glacier Android Watch - Elektronikë

€ 139,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Android Watch
Marka:
Tic
Ngjyra:
Bardhë
Offer ID #20895
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch