Bond TIGAN Pajisje shtëpiake
€ 44,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
Bond
Modeli:
TIGAN
Offer ID #19277
Offer ID #19277

Tigani nga linja Bond vjen me dimensionet 28×4.5cm. Ky tigan, krahas dizajnit elegant, shquhet për materialin cilësor prej çeliku me përcueshmëri të nxehtësisë në gjithë sipërfaqen dhe aftësinë e ruajtjes së energjisë falë shtresave të aluminit.

Bond TIGAN Pajisje shtëpiake

€ 44,00
Kategoria:
Artikuj
Nënkategoria:
Pajisje shtëpiake
Marka:
Bond
Modeli:
TIGAN
Offer ID #19277

Kontakto

    Kompani biznesi
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch
    Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
    © tugja.com / @outwork.ch