Për banim - Troje
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Troje
Nënkategoria:
Për banim
Adresa ose vendi:
Batllavë
Shiten parcelat prej
2.00 hektarë
2.52 hektarë
1.00 hektarë
në Batllavë (Kushevicë)
 
Parcela ka një pamje fantastike dhe magjepse me ajër të pastër të Batllavës.
130 metra gjersia ne rruge kryesore dhe tani e asfaltuar
 
Për informata më të hollësishme mos hezitoni të kontaktoni njërin nga agjentët
 
Çmimi i voliteshem
 
+383 46 164 266
+383 46 164 266 viber
+383 46 164 266 whatsapp
oso.real.estate8@gmail.com

Për banim - Troje

Sipas marrëveshjes
Numri kontaktues:
+383 46 164 266
Adresa ose vendi:
Batllavë
Kategoria:
- Troje
Nënkategoria:
Për banim
Offer ID #19940
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch