TRUST Keyboard Gxt 860 Thura Semi-Mechanical Sbbg0030 Aksesorë - Elektronikë
TRUST Keyboard Gxt 860 Thura Semi-Mechanical Sbbg0030 Aksesorë - Elektronikë
€ 39,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
TRUST
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20414
Offer ID #20414

Tastiera LED gjysmë-mekanike Trust GXT 860 Thura me 9 modalitete të ngjyrave të valëve të
ylberit dhe funksionin e modalitetit të lojërave është pajisja juaj për të luajtur si një
profesionist. Tastiera e lojërave Thura GXT 860 do të kompletojë konfigurimin tuaj të
lojërave me ngjyra të gjalla. Përmban 9 mënyra ngjyrash ylberi për të ndezur lojën tuaj.
Dritat LED janë të rregullueshme për shkëlqimin që e bën këtë tastierë gjithashtu të
përsosur për lojëra në…

TRUST Keyboard Gxt 860 Thura Semi-Mechanical Sbbg0030 Aksesorë - Elektronikë

€ 39,99
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
TRUST
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20414
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch