Ventus MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X Graphics video Cards Kompjuterë - Elektronikë
Ventus MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X Graphics video Cards Kompjuterë - Elektronikë
€ 259,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Marka:
Ventus

 

Best Deal  sales Discount Up to 30% to 45%  Off.

 

Buy Now stock : $259USD  

 

SALES OFFER - SALES OFFER ! ! !

 

BUY 3 UNITS AND GET 1 FREE ---- ( Offer Valid while Stock Last )  

 

NEW Model - MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8G OCV1 LHR 8GB GDDR6 Video Card - Memory Size8 GB

Chipset Manufacturer - NVIDIA - Chipset/GPU Model -  GeForce RTX 3060 Ti

-

in…

Ventus MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X Graphics video Cards Kompjuterë - Elektronikë

€ 259,00
minerstrade
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Ventus
Offer ID #23445
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch