Veturë 2019 - Automjet
€ 14.000,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Novi Sad, Serbia
Viti i prodhimit:
2019
Lloji i karburantit:
Hibrid (Benzinë / Elektro)

Land Cruiser Prado TXL Turbo Diésel 3,0L 7 places

Presentation

A true all-rounder, the Land Cruiser Prado provides the style and comfort you expect from a high-end vehicle, while meeting the demands of off-roading. Many organizations find this model to be the perfect combination of city use and the quality of an all-terrain leader.

 

It provides an impeccable balance between potency and efficiency.

 

TGS stocks the TX (diesel) and TXL (turbo-diesel), 7-seater versions, for both left-hand…

Veturë 2019 - Automjet

€ 14.000,00
electdealmart
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Novi Sad, Serbia
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2019
Lloji i karburantit:
Hibrid (Benzinë / Elektro)
Offer ID #23512
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch