Viça Bonsmara për shitje Objekt Afarist - Banim / Industri
Viça Bonsmara për shitje Objekt Afarist - Banim / Industri
€ 350,00
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Objekt Afarist
Adresa ose vendi:
Rruga Abdi Toptani, Tiranë, Albania

Bull i shëndetshëm bonsmara, Heifer me çmime zbritje

Ne furnizojmë bagëti të gjalla, lopë, (dema, mëshqerra, viça) dele të gjalla dhe dhi të gjalla, për çmimin më të mirë që mund të gjeni! Ne jemi eksportues të llojeve të ndryshme të bagëtive (lopë, derra, dhi, dema delesh etj. Ne dëshirojmë të lokalizoni importuesit në të gjithë botën për këtë biznes. ne kemi gjendje të disponueshme tani për të furnizuar në sasi të madhe dhi Boer dhe dele Merino.

Viça Bonsmara për shitje Objekt Afarist - Banim / Industri

€ 350,00
poparoberto540
Shitës privat
Numri kontaktues:
+27656755537
Adresa ose vendi:
Rruga Abdi Toptani, Tiranë, Albania
Kategoria:
- Banim / Industri
Nënkategoria:
Objekt Afarist
Offer ID #23087
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch