Vivax TV 40LE112T2SR TV - Elektronikë
Vivax TV 40LE112T2SR TV - Elektronikë
€ 165,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Vivax
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20202
Offer ID #20202

Screen diagonal: 40 “(100 cm)
Resolution: 1920 x 1080 (Full HD)
Image Refresh 50Hz
Product type TVS

24 Muaj Garancion

Vivax TV 40LE112T2SR TV - Elektronikë

€ 165,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
TV
Marka:
Vivax
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20202
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch