VT160 Professional Tripod Aksesorë - Elektronikë
VT160 Professional Tripod Aksesorë - Elektronikë
€ 185,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20762
Offer ID #20762

Two part design and a detachable fluid video head kit makes it easy to install or dismantle. The head has a wide range of tilt movements and supports 360 rotation as well as dual handles for fluid movement and precise control.

Product Specifications:

 • Model: Zgattar VT160
 • Material: Aluminum alloy
 • Max Height: 160cm/63inch
 • Mini Height: 75cm/29.5inch
 • Folded Height: 83cm/32.6inch
 • Loading Capacity: 8KG
 • The pitch angle: -85/+90°
 • Package Content:
  • - 1 Video Tripod
  • - 1 Bowl…

VT160 Professional Tripod Aksesorë - Elektronikë

€ 185,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20762
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch