VW CADDY 2.0 SDI Veturë 2007 - Automjet
VW CADDY 2.0 SDI Veturë 2007 - Automjet
€ 3.550,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Viti i prodhimit:
2007
Marka:
VW
Modeli:
CADDY
Kilometra:
290'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22402
Offer ID #22402

Cmimi me ndrrim 4,000

VW CADDY 2.0 SDI Veturë 2007 - Automjet

€ 3.550,00
Kompani biznesi
Metush Krasniqi, Gjilan
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2007
Marka:
VW
Modeli:
CADDY
Kilometra:
290'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22402
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch