VW Caddy Maxi 1.9 TDI Veturë 2009 - Automjet
VW Caddy Maxi 1.9 TDI Veturë 2009 - Automjet
€ 4.600,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Viti i prodhimit:
2009
Marka:
VW
Modeli:
Caddy
Kilometra:
208'748 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22018
Offer ID #22018
•VW Caddy Maxi 1.9 TDI ??
•2009 | 208748 KM
•Senzora | Klim
•Liber Servisi
•Mundesi shitje per export (IM7)
info: +383 (0) 49 144 779
Rr.Bujanocit, Gjilan.
ABS
Airbag
Alarm
Klimë (AC)

VW Caddy Maxi 1.9 TDI Veturë 2009 - Automjet

€ 4.600,00
Kompani biznesi
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2009
Marka:
VW
Modeli:
Caddy
Kilometra:
208'748 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22018
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch