VW Golf Plus 1.6 TDI Veturë 2010 - Automjet
VW Golf Plus 1.6 TDI Veturë 2010 - Automjet
€ 7.700,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
VW
Modeli:
Golf Plus
Kilometra:
255'666 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21915
Offer ID #21915
•2010 | 255666 KM
•Senzora
•77 KW | 105 PS
•Liber Servisi
info: +383 (0) 49 144 779
Rr.Bujanocit, Gjilan.
ABS
Airbag
Dritare elektrike
E doganuar
Klimë (AC)

VW Golf Plus 1.6 TDI Veturë 2010 - Automjet

€ 7.700,00
Kompani biznesi
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Adresa ose vendi:
Dëshmorët e Kombit, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
VW
Modeli:
Golf Plus
Kilometra:
255'666 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21915
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch