VW GOLF VI 2.0 TDI Veturë 2010 - Automjet
VW GOLF VI 2.0 TDI Veturë 2010 - Automjet
€ 6.999,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
VW
Modeli:
GOLF
Kilometra:
240'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22446
Offer ID #22446
ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Dritare elektrike
Klimë (AC)

VW GOLF VI 2.0 TDI Veturë 2010 - Automjet

€ 6.999,00
Kompani biznesi
Metush Krasniqi, Gjilan
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2010
Marka:
VW
Modeli:
GOLF
Kilometra:
240'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22446
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch