VW Golf VI 2.0DSG HIGHLINE BLUEMOTION Veturë 2014 - Automjet
VW Golf VI 2.0DSG HIGHLINE BLUEMOTION Veturë 2014 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2014
Marka:
VW
Modeli:
Golf VI
Kilometra:
187'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21751
Offer ID #21751

Magjistrala Pr-Ferizaj Livagjë, Cagllavice 10000

ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Dritare elektrike
Klimë (AC)

VW Golf VI 2.0DSG HIGHLINE BLUEMOTION Veturë 2014 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2014
Marka:
VW
Modeli:
Golf VI
Kilometra:
187'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21751
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch