VW Golf VII 1.6TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
VW Golf VII 1.6TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2013
Marka:
VW
Modeli:
Golf VII
Kilometra:
122'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21705
Offer ID #21705

Magjistrala Pr-Ferizaj Livagjë, Cagllavice 10000

ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Klimë (AC)
Navigation

VW Golf VII 1.6TDI DSG BLUEMOTION Veturë 2013 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2013
Marka:
VW
Modeli:
Golf VII
Kilometra:
122'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21705
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch