VW Golf VII TDI GTD FACELIFT Veturë 2017 - Automjet
VW Golf VII TDI GTD FACELIFT Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
VW
Modeli:
Golf VII
Kilometra:
79'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kaltërt e mbyllur
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21080
Offer ID #21080
 • Year 2017
 • Make VOLKSWAGEN
 • Model GOLF
 • Body Style Hatchback
 • Mileage 79000
 • Transmission Automatic
 • Engine 2.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim GTD FACELIFT
 • Exterior Color Dark blue
 • Interior Color Black

VW Golf VII TDI GTD FACELIFT Veturë 2017 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
VW
Modeli:
Golf VII
Kilometra:
79'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kaltërt e mbyllur
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21080
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch