VW Polo 1.2 TDI Veturë 2012 - Automjet
VW Polo 1.2 TDI Veturë 2012 - Automjet
€ 6.800,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
VW
Modeli:
Polo
Kilometra:
157'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22417
Offer ID #22417

Cmimi me ndrrim 7,000 Euro

ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Dritare elektrike

VW Polo 1.2 TDI Veturë 2012 - Automjet

€ 6.800,00
Kompani biznesi
Metush Krasniqi, Gjilan
Adresa ose vendi:
Metush Krasniqi, Gjilan
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2012
Marka:
VW
Modeli:
Polo
Kilometra:
157'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #22417
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch