VW Polo Bluemotion Veturë
€ 29,99
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa dhe vendi:
Pristina
Marka:
VW
Modeli:
Polo Bluemotion
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19707
Offer ID #19707
ABS
Airbag
Drita Xenon
Dritat e ditës
ESP
Ndriçim të ambientit

VW Polo Bluemotion Veturë

€ 29,99
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Marka:
VW
Modeli:
Polo Bluemotion
Ndërruesi i shpejtësisë:
Manuel
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19707

Kontakto

  Kompani biznesi
  Prishtina
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch