VW TIGUAN 2.0 TDI 4MOTION R-LINE Veturë 2018 - Automjet
VW TIGUAN 2.0 TDI 4MOTION R-LINE Veturë 2018 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2018
Marka:
VW
Modeli:
TIGUAN
Kilometra:
46'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20985
Offer ID #20985
 • Year 2018
 • Make VOLKSWAGEN
 • Model TIGUAN
 • Mileage 46000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 2.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim R-LINE , 4MOTION
 • Exterior Color Grey
 • Interior Color Black

VW TIGUAN 2.0 TDI 4MOTION R-LINE Veturë 2018 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2018
Marka:
VW
Modeli:
TIGUAN
Kilometra:
46'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20985
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch