VW Touareg 3.0 TDI Veturë 2009 - Automjet
VW Touareg 3.0 TDI Veturë 2009 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2009
Marka:
VW
Modeli:
Touareg
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatz
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21644
Offer ID #21644

Magjistrala Pr-Ferizaj Livagjë, Cagllavice 10000

ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Drita Bi-Xenon
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Klimë (AC)
Navigation
Sport
Ulëse lëkure

VW Touareg 3.0 TDI Veturë 2009 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2009
Marka:
VW
Modeli:
Touareg
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatz
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21644
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch