WHITE SHARK Gc 4101 Tastier + Mouse + Ndegjuese + Mouse Pad Aksesorë - Elektronikë
WHITE SHARK Gc 4101 Tastier + Mouse + Ndegjuese + Mouse Pad Aksesorë - Elektronikë
€ 37,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
WHITE SHARK
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20422
Offer ID #20422

Tabela kryesore:


Tastiera e lojrave me madhësi të plotë tastiera amerikane e faqosjes.

ANTI-GHOSTING aftësi
anti -fantazmë deri në 19 çelësa.

SWITCHES
Çelësa të…

WHITE SHARK Gc 4101 Tastier + Mouse + Ndegjuese + Mouse Pad Aksesorë - Elektronikë

€ 37,99
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
WHITE SHARK
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20422
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch