White Shark Headset Gh-1946 Jaguar-7.1 Aksesorë - Elektronikë
White Shark Headset Gh-1946 Jaguar-7.1 Aksesorë - Elektronikë
€ 3.499,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
White Shark
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20407
Offer ID #20407

 

Lidhja : Kabllo
Impedancë :

32 Ohm

Ndjeshmëria : 102 dB ± 3dB
Led drita :

Yes

Mikrofon : Yes
Kontroller zerimi :

Yes

Gjatesia e kabllos : 2.0M
   
Tipare tjera :

Plastic/ Eco Leather

Garanci : 6 Muaj
   

Modeli i Produktit :

White Shark Headset Gh-1946 Jaguar-7.1
Ngjyra : Black

AZTECH Electronics |  038 600 556

White Shark Headset Gh-1946 Jaguar-7.1 Aksesorë - Elektronikë

€ 3.499,00
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
White Shark
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20407
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch