White Shark Mouse Arrila 3200Dp Gm-1803 Aksesorë - Elektronikë
White Shark Mouse Arrila 3200Dp Gm-1803 Aksesorë - Elektronikë
€ 14,99
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
White Shark
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20410
Offer ID #20410

SENSORI I LOJS

E pajisur me sensorin optik Instant NST 704, të aftë për deri në 3200DPI dhe 125 Hz shkallë të votimit.

RREGULLIMI I DPI-S FLUTURUES

Kontroll precize me 4 cilësime DPI 1200/1600/2400/3200 DPI.

AZTECH electronics | 038 600 556

White Shark Mouse Arrila 3200Dp Gm-1803 Aksesorë - Elektronikë

€ 14,99
Kompani biznesi
Numri kontaktues:
038 600 556
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
White Shark
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20410
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch