Wts: Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Bitmain Antminer S19 95TH, A1 Pro 23. rudar, Antminer T17+ Kompjuterë - Elektronikë
Wts: Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Bitmain Antminer S19 95TH, A1 Pro 23. rudar, Antminer T17+ Kompjuterë - Elektronikë
€ 10.011,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
CR4V+7Q Drmanovići, Serbia

New , Full Cables , Warranty , Manuals for Setup

Wholesales Offers Available / All Kinds Of Graphics Card & Antminers Available in Stock.

 

Payment – BTC / Ethrieum

 

Supplier : Stephen Jerry

 

Contact us directly to place an order via :

 

G-mail: globaltikshorit@gmail.com

 

Whatsapp Chat : +1 (312) 270-1090

 

Bitmain Antminer S19 95TH Bitcoin Miner 3250W ASIC Miner 

 

Bitmain Antminer S19j Pro 104th / s Asic Miner 3150w Bitcoin Miner…

Wts: Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Bitmain Antminer S19 95TH, A1 Pro 23. rudar, Antminer T17+ Kompjuterë - Elektronikë

€ 10.011,00
jerry05
Shitës privat
Numri kontaktues:
+13122701090
Adresa ose vendi:
CR4V+7Q Drmanovići, Serbia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23837
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch