XIAOMI Mi BUSINESS ÇANTË 2 LIGHT - Artikuj
XIAOMI Mi BUSINESS ÇANTË 2 LIGHT - Artikuj
€ 34,99
Kategoria:
- Artikuj
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
XIAOMI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20520
Offer ID #20520
Garancion: 24 muaj
Çanta origjinale e Xiaomi Mi Classic Business 2
Niveli 4 i rezistueshëm nga uji
Kapacitet më i madh 18L.
Mbajtës laptop 15.6 inç.
Sistemi mbajtës i rehatshëm 3 shtresa.
Paneli i pasmë i stilit sanduiç, ftohës dhe frymon.
Me rrip të pasme, mund t’i bashkëngjitet valixheve.

XIAOMI Mi BUSINESS ÇANTË 2 LIGHT - Artikuj

€ 34,99
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Artikuj
Marka:
XIAOMI
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20520
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch