Yamaha Audio - Elektronikë
€ 1.950,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Marka:
Yamaha
Ngjyra:
black

PIANO / SYNTHESIZER KEYBOARD 

 

 

Yamaha CP1 88keys stage piano

Yamaha CP88 stage piano

Yamaha montage 8 88keys

Yamaha montage 7  76keys

Yamaha MODX8 88keys Synthesizer

Yamaha YC61 61keys

Yamaha psr SX900 61 keys

Yamaha P-515 88-Key

Yamaha G3 6’1″ Grand Piano

Yamaha UX Full Upright Piano

Yamaha Grand Piano

Yamaha P-45 Compact 88-Key 

Yamaha C-1 Baby Grand Piano

Yamaha C7 Grand Piano

Yamaha Tyros5-76 Keyboard Synthesizer

Yamaha PSR-S975 61-Key

Yamaha Motif XS6 61 key piano keyboard

Yamaha Audio - Elektronikë

€ 1.950,00
tecgear90
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Albuquerque, NM, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Marka:
Yamaha
Ngjyra:
black
Offer ID #23716
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch