Yamaha Raptor 700r New Raptor 700r Sports Vehicles Motoçikletë 2022 - Automjet
Yamaha Raptor 700r New Raptor 700r Sports Vehicles Motoçikletë 2022 - Automjet
€ 600,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Motoçikletë
Adresa ose vendi:
8GJ3P66X+CJ
Viti i prodhimit:
2022
Marka:
Yamaha
Modeli:
Raptor 700r
Kilometra:
2'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Electric
Ngjyra:
Yellow
Lloji i karburantit:
Benzinë

interested buyer should contact us at the following:

 

EMAIL:  Shoplazadaltd@gmail.com

 

EMAIL:  Shoplazadaltd@gmail.com

 

WHATSAPP CHAT : +21658147208

 

WHATSAPP CHAT : +21658147208 

 

Apple iPhone 13 Pro 128GB == 700 EUR

 

Apple iPhone 13 Pro 256GB == 750 EUR

 

Apple iPhone 13 Pro 512GB…

360°-Kamera
4×4
ABS

Yamaha Raptor 700r New Raptor 700r Sports Vehicles Motoçikletë 2022 - Automjet

€ 600,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
8GJ3P66X+CJ
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Motoçikletë
Viti i prodhimit:
2022
Marka:
Yamaha
Modeli:
Raptor 700r
Kilometra:
2'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Electric
Ngjyra:
Yellow
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #24520
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch