Zhiyun CRANE 2s Combo Kamera - Elektronikë
Zhiyun CRANE 2s Combo Kamera - Elektronikë
€ 760,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Zhiyun
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20677
Offer ID #20677

Specifications

Gimbal

Number of Axes: 3-Axis (Pitch, Roll, Yaw)

Rotation Range: Yaw (Pan): 360°

Pitch (Tilt): -80 to 135°

Roll: -35 to 35°

Compatibility

Camera Mounting Screw: 1 x 1/4"-20 Male

Connectivity

Ports: 1 x USB Type-C

Wireless Protocol: Bluetooth 5.0

Battery

Battery Type: 3 x 18650

Capacity (mAh): 2600 mAh

Battery Runtime: 12 Hours

Battery Chemistry: Lithium-Ion

Power

Operating Voltage: 9.8 to 12.6 VDC

Operating…

Zhiyun CRANE 2s Combo Kamera - Elektronikë

€ 760,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Zhiyun
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20677
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch