Zhiyun CRANE 3s Kamera - Elektronikë
Zhiyun CRANE 3s Kamera - Elektronikë
€ 880,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Zhiyun
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20683
Offer ID #20683

Zhiyun Crane 3S

Product Dimension: 346*98*344h

Operation Voltage: 9.8V-12.6V

Operation Current: 360ma-5400mA

Output Voltage: 5V

Tilt: 360(Unlimited Rotation)

Roll: 330°

Pan: 360%(Unlimited Rotation)

Battery Capacity: 2600mahThree18650ui- -lon Batteries)

Battery Runtime: 12h

Charging Time: 4h

Valid Payload: 600g-6500g

Bluetooth: Bluetooth 5.0

WIFI: WIFI2.4G

Camera Charging: Able to charge for 5V/ 1A cameras

Zhiyun CRANE 3s Kamera - Elektronikë

€ 880,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Zhiyun
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20683
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch