Zhiyun SMOOTH Xs Aksesorë - Elektronikë
Zhiyun SMOOTH Xs Aksesorë - Elektronikë
€ 75,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Zhiyun
Ngjyra:
Hiri
Offer ID #20689
Offer ID #20689

Specifications

Gimbal

Number of Axes: 2-Axis (Roll, Yaw)

Rotation Range: Yaw (Pan): 300°

Roll: 285°

Follow Speed: Pan: 0.1 to 0.3°/s

Roll: 0.1 to 0.3°/s

Load Capacity: 200 g

Compatibility

Smartphone Dimensions: 50 to 90 mm

Connectivity

Ports: 1 x USB Type-C (Power)

Battery

Capacity (mAh): 1000 mAh

Battery Runtime: 5.5 Hours

Power

Operating Voltage: 3.4 to 4.2 VDC

Operating Current: 220 to 3000…

Zhiyun SMOOTH Xs Aksesorë - Elektronikë

€ 75,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
Zhiyun
Ngjyra:
Hiri
Offer ID #20689
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch