Apple Iphone 12 Pro Max 512GB Accessories - Electronics
Apple Iphone 12 Pro Max 512GB Accessories - Electronics
€ 700,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Address or country:
Sofia, Bulgaria

Produkti përfshin:

Importi i zhbllokuar i Apple iPhone 12 Pro Max

Kufje Apple me telekomandë dhe

MicDockConnector për

Kabllo USB Përshtatës i rrymës USB

 

Disponohet gjithashtu Sony PlayStation 5 1TB…

 

BLENI 2 MERRNI 1 FALAS

 

Blerësi i interesuar duhet të dërgojë mesazh në detajet e mëposhtme:

Email: gadgetworld008@gmail.com

Më dërgoni mesazh në whatsapp: +1-616-681-3817

Apple Iphone 12 Pro Max 512GB Accessories - Electronics

€ 700,00
tman101
Private seller
Address or country:
Sofia, Bulgaria
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Offer ID #24142
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com