Apple iPhone Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB (i shkyçur) Handsets - Electronics
Apple iPhone Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB (i shkyçur) Handsets - Electronics
€ 900,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Address or country:
Albania
Brand:
Apple iPhone

Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB (i shkyçur)

 

 

iPhone 13 Pro Max është krejt i ri!

 

Gjendja: E re dhe e mbyllur (e pa hapur ose për ta përdorur)

 

Hapësira ruajtëse: 256 GB

 

  * Fabrika e zhbllokuar: Punon në mbarë botën *

 

1 vit garanci Apple në mbarë botën + Faturë Apple

 

Dorëzimi i transportit të shpejtë duke përfshirë numrin e përcjelljes në të gjithë botën!

Apple iPhone Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB (i shkyçur) Handsets - Electronics

€ 900,00
Sussane
Sussane
Private seller
Address or country:
Albania
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Brand:
Apple iPhone
Offer ID #26971
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com