Apple Oferta për Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shumë më tepër. Handsets - Electronics
Apple Oferta për Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shumë më tepër. Handsets - Electronics
€ 800,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Address or country:
Tirana, Albania
Brand:
Apple

PËRSHKRIM I PRODUKTIT:

 

Oferta për telefonat celularë me shumicë të të gjitha llojeve dhe elektronikës në përgjithësi.

 

Brand New (në kutinë origjinale) - kurrë nuk ka përdorur 100% Genuine / origjinal 1 të plotë Garancia ndërkombëtare e nënshkruar pajisje të plotë (kuti origjinale paketim) Brand New (Prodhuesi origjinal) Kuti - nuk ka kopje Të gjitha produktet janë origjinale të reja.

 

Të…

Apple Oferta për Apple iPhone / Samsung Galaxy dhe shumë më tepër. Handsets - Electronics

€ 800,00
Business seller
Contact number:
3535789000
Address or country:
Tirana, Albania
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Brand:
Apple
Offer ID #23170
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com