Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Goldshell HS5 SiaCoin , DragonMint T1 SHA-256 16TH/s Accessories - Electronics
Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Goldshell HS5 SiaCoin , DragonMint T1 SHA-256 16TH/s Accessories - Electronics
€ 5.400,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Address or country:
United Kingdom

Ne jemi distributor dhe shitës me shumicë të autorizuar në një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë si telefona celularë, laptopë, iPad, kamera dixhitale, dvd player, kriptominues, karta grafike, pm3 & mp4 player. Përfitoni 5% - 10% zbritje nëse blini me shumicë.

 

Antminer L7 Scrypt Miner për Dogecoin Mining Mining Litecoin - 14,950 €

 

Antminer S9j 14.5 TH Bitcoin Miner w PSU 2400w 220V - 370 €

 

WHATSMINER M20S 68TH / S Asic…

Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Goldshell HS5 SiaCoin , DragonMint T1 SHA-256 16TH/s Accessories - Electronics

€ 5.400,00
smarttechstoreltd
Private seller
Address or country:
United Kingdom
Category:
- Electronics
Subcategory:
Accessories
Offer ID #23959
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com