Canon Apple MacBook Pro 15, 2020, shirit prekës Laptop - Electronics
Canon Apple MacBook Pro 15, 2020, shirit prekës Laptop - Electronics
€ 600,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Laptop
Address or country:
Unnamed Road, Prishtinë
Brand:
Canon
Color:
Gray
Gjendja është perfekte, jo një gërvishtje e vetme.
Ngjyra është gri hapësinore.
Shirit prekës
Gjithsej 42 cikle karikimi
SSD 256
2.6 GHz, 6 bërthama Intel Core i7
16 GB 2400 mhz ddr4
Grafikë Intel UHD 630 1563 mb + Radeon pro 555x 4gb.
2 raste të përfshira (e cila është në foto dhe e zezë)
Kutia, dëftesa, gjithçka është atje.

 

Canon Apple MacBook Pro 15, 2020, shirit prekës Laptop - Electronics

€ 600,00
Tom Elvis
Private seller
Address or country:
Unnamed Road, Prishtinë
Category:
- Electronics
Subcategory:
Laptop
Brand:
Canon
Color:
Gray
Offer ID #23184
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com