Canon EOS 5D Classic Camera-28-135 mm Filtrat tejzanor-Filtra-Blic-Aksesorët Camera - Electronics
Canon EOS 5D Classic Camera-28-135 mm Filtrat tejzanor-Filtra-Blic-Aksesorët Camera - Electronics
€ 1.200,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Camera
Address or country:
Naim Gashi, Prishtinë
Color:
Black
Ky është një aparat fotografik dixhital Canon 5D EOS me një lente zmadhimi ultrasonik Canon 28-135 mm me Stabilizues Imazhi. Përfshihen gjithashtu kutia origjinale, udhëzimet, udhëzuesi i shpejtë, manuali i udhëzimeve në disk, disku i zgjidhjes dixhitale EOS 9.1, një filtër mbrojtës Contax 72 mm, një filtër Hoya HMC Super UV 72 mm, blic dhe…

Canon EOS 5D Classic Camera-28-135 mm Filtrat tejzanor-Filtra-Blic-Aksesorët Camera - Electronics

€ 1.200,00
Tom Elvis
Private seller
Address or country:
Naim Gashi, Prishtinë
Category:
- Electronics
Subcategory:
Camera
Color:
Black
Offer ID #23182
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com