Goldshell KD-BOX Pro 2.6TH Kadena, Goldshell KD2 6.4 TH / s Kadena, Goldshell KD5 18TH / s, Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th / s, Antminer S19j Pro 104Th / s Computer - Electronics
Goldshell KD-BOX Pro 2.6TH Kadena, Goldshell KD2 6.4 TH / s Kadena, Goldshell KD5 18TH / s, Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th / s, Antminer S19j Pro 104Th / s Computer - Electronics
Contact for a price
Category:
- Electronics
Subcategory:
Computer
Address or country:
United Kingdom

Ne jemi shpërndarës dhe shitës me shumicë të autorizuar. Merrni një zbritje nëse blini me shumicë. 100% autentike krejt e re dhe origjinale.

 

Ne kemi dyqan të vendosur në Mbretërinë e Bashkuar dhe Belgjikë.

 

Lista jonë e çmimeve është në EURO dhe ne do ta konvertojmë çmimin në monedhën tuaj vendase sapo të na kontaktoni për të bërë porosinë tuaj.

 

goldshell kd5 18th / s 2250w Kadena asic miner - 6000 EUR

goldshell kd6 29.2th…

Goldshell KD-BOX Pro 2.6TH Kadena, Goldshell KD2 6.4 TH / s Kadena, Goldshell KD5 18TH / s, Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th / s, Antminer S19j Pro 104Th / s Computer - Electronics

Contact for a price
smartechstoreltd
Private seller
Contact number:
+447418332203
Address or country:
United Kingdom
Category:
- Electronics
Subcategory:
Computer
Offer ID #27058
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com