Software - Professional service
€ 390,00
Category:
- Professional service
Subcategory:
Software
Address or country:
Rruga B, Prishtinë
Offer ID #19551
Offer ID #19551

Mënyra më e shpejtë për të kursyer kohën!

Përparësitë e softuerit iMATRIX

iMATRIX është i bazuar 100% online dhe me siguri maksimale, në databazën dhe nën-domainin tuaj personal, kështu që ekipi juaj mund të punojë po aq produktivisht në shtëpi sa në zyrë.

Bashkëpunim në kohë reale

Ideale që të punoni në kohë reale…

Software - Professional service

€ 390,00
Business seller
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Address or country:
Rruga B, Prishtinë
Category:
- Professional service
Subcategory:
Software
Offer ID #19551
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com