JBL PARTYBOX 1000, Altoparlant Audio - Electronics
JBL PARTYBOX 1000, Altoparlant Audio - Electronics
€ 1.249,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Audio
Address or country:
Pristina
Brand:
JBL
Color:
Zezë
Offer ID #20525
Offer ID #20525

Garancion: 12 muaj

* Tipi:PARTYBOX 1000
* Fuqia e daljes: 1100 W
* Konsumi i energjisë operative: 150 W
* Kapaciteti:30Hz – 20 kHz
* Raporti i sinjalit ndaj zhurmës: 80 dB
* Specifikë e veqantë: Tingulli i nënshkrimit JBL, tregon dritën, doreza me gjest ajri, DJ Pad, futjet e mikrofonit dhe kitarës, TWS dhe RCA, karikimi USB për pajisjet e jashtme, rrota të fshehura
* Lidhja: Bluethooth 4.2
* Kompatibil: iOS, android
* Ngjyra: e zezë

JBL PARTYBOX 1000, Altoparlant Audio - Electronics

€ 1.249,00
Business seller
Address or country:
Pristina
Category:
- Electronics
Subcategory:
Audio
Brand:
JBL
Color:
Zezë
Offer ID #20525
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com