Kamerat krejt të reja Canon, Nikon, Sony Alpha - Electronics
Kamerat krejt të reja Canon, Nikon, Sony Alpha - Electronics
Contact for a price
Category:
- Electronics
Address or country:
United Kingdom

Ne jemi distributor dhe shitës me shumicë të autorizuar në një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë si telefona celularë, laptopë, iPad, kamera dixhitale, dvd player, kriptominues, karta grafike, pm3 & mp4 player. Përfitoni 5% - 10% zbritje nëse blini me shumicë.

 

Trupi i kamerës me kornizë të plotë Canon EOS C500 Mark II 5.9K - 7500 Euro

Trupi i kamerës kinemaje dixhitale Canon EOS C300 Mark III - 4000 Euro

 

Kamera kinemaje Canon…

Kamerat krejt të reja Canon, Nikon, Sony Alpha - Electronics

Contact for a price
smarttechstoreltd
Private seller
Address or country:
United Kingdom
Category:
- Electronics
Offer ID #23971
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com