Musky Zmadhues Zëri DY27 Audio - Electronics
Musky Zmadhues Zëri DY27 Audio - Electronics
€ 24,90
Category:
- Electronics
Subcategory:
Audio
Address or country:
Pristina
Brand:
Musky
Color:
Zezë
Offer ID #20180
Offer ID #20180

PËRSHKRIMI  I PRODUKTIT 

  • Bluetooth Mode: me Bluetooth 3.0, kur lidhni altoparlantin me telefonin tuaj, mund të luani video nga telefoni juaj.
  • Përputhshmëria e fortë: Paiftohet me pothuajse të gjitha pajisjet mobile të aktivizuara me Bluetooth, siç janë, për iPhone, për Samsung Galaxy, për HTC One, Tablet PC, Laptop, etj.
  • Cilësia e tingullit HIFI: Me altoparlantë të dyfishtë, folësi stereo 3D rrethues ju ofron festën audio të pasur dhe të paharrueshme.

Musky Zmadhues Zëri DY27 Audio - Electronics

€ 24,90
Business seller
Address or country:
Pristina
Category:
- Electronics
Subcategory:
Audio
Brand:
Musky
Color:
Zezë
Offer ID #20180
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com