Computer, Web & IT - Professional service
Contact for a price
Category:
- Professional service
Subcategory:
Computer, Web & IT
Address or country:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Offer ID #19557
Offer ID #19557

Ekipi ynë është i lumtur t'ju mbështesë ju dhe ekipin tuaj në fushat e mëposhtme:

Outsourcing

 • Web Development
 • eCommerce
 • APP Developer
 • REST API
 • SEO & SEA
 • Remarketing

Graphic & Design

 • UX design
 • UI design
 • Product design
 • Polygraph
 • Brand Identity
 • Drawing

Back Office

 • Secretary
 • Telephone service
 • Order processing
 • Customer management
 • Appointment
 • Reporting

Me ne ju jeni në anën e sigurt. Ju mund të keni nevojë për shërbime në fusha të shumta të zhvillimit…

Computer, Web & IT - Professional service

Contact for a price
Business seller
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Address or country:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Category:
- Professional service
Subcategory:
Computer, Web & IT
Offer ID #19557
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com