Computer, Web & IT - Professional service
Contact for a price
Category:
- Professional service
Subcategory:
Computer, Web & IT
Address or country:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Offer ID #19562
Offer ID #19562

Ekipi ynë është i lumtur t’ju mbështesë ju dhe ekipin tuaj në fushat e mëposhtme:

Video

 • Concept
 • Turn
 • Post-production
 • Distribution

Image film

 • Versatile application
 • Persuasiveness
 • Better ranking
 • Long-range

Explanatory video

 • Simple explanation
 • Exclusive video style
 • Visiting time
 • No limits

Përfitoni nga përparësitë e shërbimeve të OutWork.

www.outwork.ch

Computer, Web & IT - Professional service

Contact for a price
Business seller
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Address or country:
Muharrem Fejza, Prishtinë
Category:
- Professional service
Subcategory:
Computer, Web & IT
Offer ID #19562
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com