Promo Apple iphone 13 Pro, IPhone 12 pro Whatsapp: +16602028314 Handsets - Electronics
Promo Apple iphone 13 Pro, IPhone 12 pro Whatsapp: +16602028314 Handsets - Electronics
€ 500,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Address or country:
Pristina District
Color:
white

Assalamualaikum e vellait dhe motres!!!

 

NE OFROJMË ZBRITJE PËR POROSIT ME SHUMË...Përfitoni 30% zbritje nëse blini 10 copë e lart. Çmimi përfshin tarifat e postës.

 

ales Menaxher: Teresa Ramson

 

Kontaktoni Whatsapp....: +16602028314

 

Kontaktoni Whatsapp...: +16602028314

 

Na kontaktoni me email.: Legitshowroom01@gmail.com

 

Filloni biznesin tuaj të iPhone në më pak se një muaj - blini telefona direkt nga furnitorët.

 

Shesim edhe tek individi. Mund të blini 1 njësi ose më shumë nga ne.…

Promo Apple iphone 13 Pro, IPhone 12 pro Whatsapp: +16602028314 Handsets - Electronics

€ 500,00
legitshowroom01
Private seller
Contact number:
13072969231
Address or country:
Pristina District
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Color:
white
Offer ID #23524
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com