Promo GEFORCE RTX 2080 / MSI Geforce RTX 3080 Whatsapp Chat: +13072969231 - Items
Promo GEFORCE RTX 2080 / MSI Geforce RTX 3080 Whatsapp Chat: +13072969231 - Items
€ 500,00
Category:
- Items
Address or country:
Sofia, Bulgaria
Color:
black

Disponojme modelet me te fundit te laptopeve me karte grafike dhe gaming me cmim shume te mire.

 

Ne kemi dyqane në KANADA

 

Kjo është Pajisja e Fabrikës Mint me Garanci të vlefshme dhe Kujdes Falas.

 

Artikulli do të dërgohet në mënyrë të sigurt me shërbimin e Transportit Express nëpërmjet DHL ose EMS ose Aramex ose HaraFex ose FedEx ose USPS

 

MISIONI YNË: TË KRIJOJMË NJË MARRËDHËNIE TË GJATË BIZNESORE DHE T'JU BËJMË KRENARE PËR…

Promo GEFORCE RTX 2080 / MSI Geforce RTX 3080 Whatsapp Chat: +13072969231 - Items

€ 500,00
richard johnson
Private seller
Address or country:
Sofia, Bulgaria
Category:
- Items
Color:
black
Offer ID #23527
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com