Shes Apple iphone 13 Pro,IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Handsets - Electronics
Shes Apple iphone 13 Pro,IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Handsets - Electronics
€ 500,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Address or country:
Pristina
Color:
white

Assalamualaikum e vëllait dhe e motrës

 

NE OFROJMË ZBRITJE PËR POROSIT ME SHUMË...Përfitoni 30% zbritje nëse blini 10 copë e lart. Çmimi përfshin tarifat e postës.

 

Menaxher i shitjeve: Teresa Ramson

 

Kontaktoni Whatsapp....: +16602028314

 

Kontaktoni Whatsapp....: +16602028314

 

Email kontakti: Legitshowroom1@gmail.com

 

Gmail Chat: Legitshowroom1@gmail.com

 

Filloni biznesin tuaj të iPhone në më pak se një muaj - blini telefona direkt nga furnitorët.

 

Shesim edhe tek individi. Mund të blini 1 njësi ose…

Shes Apple iphone 13 Pro,IPhone 12 pro Whatsapp +16602028314 Handsets - Electronics

€ 500,00
legitshowroom01
Private seller
Address or country:
Pristina
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Color:
white
Offer ID #24098
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com