Shitet cianidi i kaliumit 99.8% pastërti*( Lëng, pluhur dhe pilula) Handsets - Electronics
Shitet cianidi i kaliumit 99.8% pastërti*( Lëng, pluhur dhe pilula) Handsets - Electronics
€ 110,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Address or country:
Pejagalan, Penjaringan, North Jakarta City, Jakarta, Indonesia

Ne prodhojmë dhe shpërndajmë Cianidin e Kaliumit, i cili është një përbërës kristalor i pangjyrë me formulën KCN. Cianidi ynë i kaliumit është i njohur nga tregtarët e bizhuterive për cilësinë e tij ekstreme dhe të jashtëzakonshme, prarimin kimik dhe vetitë e fërkimit. Prioriteti ynë është kënaqësia e klientëve, domethënë paketimi i matur dhe dërgesa afatshkurtër në destinacionet e tyre të rekomanduara. ne ofrojmë cianidin e kaliumit në formë pluhuri, tabletë cilindrike dhe kapsula. Secila tabletë me peshë…

Shitet cianidi i kaliumit 99.8% pastërti*( Lëng, pluhur dhe pilula) Handsets - Electronics

€ 110,00
Contact number:
01684268963
Address or country:
Pejagalan, Penjaringan, North Jakarta City, Jakarta, Indonesia
Category:
- Electronics
Subcategory:
Handsets
Offer ID #23698
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com