Sistemi i altoparlantëve të shtëpisë në shtëpi Bose Acoustimass 10 Series II - E zezë Audio - Electronics
Sistemi i altoparlantëve të shtëpisë në shtëpi Bose Acoustimass 10 Series II - E zezë Audio - Electronics
€ 800,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Audio
Address or country:
Uilliam Shekspir, Prishtinë
Color:
Black
Përmirësoni përvojën audio dhe shijoni tingullin e ngjashëm me teatrin në shtëpi me sistemin e altoparlantëve Bose Acoustimass 10 Series V. Ky sistem 5.1 përfshin katër altoparlantë reflektues, një altoparlant qendror dhe një modul Acoustimass.

Sistemi i altoparlantëve të shtëpisë në shtëpi Bose Acoustimass 10 Series II - E zezë Audio - Electronics

€ 800,00
Tom Elvis
Private seller
Address or country:
Uilliam Shekspir, Prishtinë
Category:
- Electronics
Subcategory:
Audio
Color:
Black
Offer ID #23186
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com