sumsung Shitet cianidi i pastër i kaliumit 99.8% (pilula, pluhur dhe lëng) Laptop - Electronics
sumsung Shitet cianidi i pastër i kaliumit 99.8% (pilula, pluhur dhe lëng) Laptop - Electronics
€ 150,00
Category:
- Electronics
Subcategory:
Laptop
Address or country:
Darlington, UK
Brand:
sumsung
Color:
blu
Offer ID #24152
Offer ID #24152

Ne prodhojmë dhe shpërndajmë Cianidin e Kaliumit, i cili është një përbërës kristalor i pangjyrë me formulën KCN. Cianidi ynë i kaliumit është i njohur nga tregtarët e bizhuterive për cilësinë e tij ekstreme dhe të jashtëzakonshme, prarimin kimik dhe vetitë e fërkimit. Prioriteti ynë është kënaqësia e klientëve, domethënë paketimi i matur dhe dërgesa afatshkurtër në destinacionet e tyre të rekomanduara. ne ofrojmë cianidin e kaliumit në formë pluhuri, tabletë cilindrike dhe kapsula. Secila tabletë me peshë…

sumsung Shitet cianidi i pastër i kaliumit 99.8% (pilula, pluhur dhe lëng) Laptop - Electronics

€ 150,00
Business seller
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Contact number:
01684268963
Address or country:
Darlington, UK
Category:
- Electronics
Subcategory:
Laptop
Brand:
sumsung
Color:
blu
Offer ID #24152
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com