For housing - Land bank
Contact for a price
Category:
- Land bank
Subcategory:
For housing
Address or country:
Batllavë
Shiten parcelat prej
2.00 hektarë
2.52 hektarë
1.00 hektarë
në Batllavë (Kushevicë)
 
Parcela ka një pamje fantastike dhe magjepse me ajër të pastër të Batllavës.
130 metra gjersia ne rruge kryesore dhe tani e asfaltuar
 
Për informata më të hollësishme mos hezitoni të kontaktoni njërin nga agjentët
 
Çmimi i voliteshem
 
+383 46 164 266
+383 46 164 266 viber
+383 46 164 266 whatsapp
oso.real.estate8@gmail.com

For housing - Land bank

Contact for a price
Contact number:
+383 46 164 266
Address or country:
Batllavë
Category:
- Land bank
Subcategory:
For housing
Offer ID #19940
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com
The tugja.com platform provides you with the largest solution for buying, selling, letting or renting houses, cars, apartments, properties and all other products, or searching/publishing for jobs.
© tugja.com